image

Usluge

image

Usluge

Auto Corona pruža uslugu poliranja svih četvorotočkaša i na taj način vam obezbeđuje duže trajanje i besprekoran izgled vašeg vozila. Ono mu vraća izgubljeni sjaj i štiti ga od najrazličitijih spoljnih uticaja. Kako bismo postigli maksimalne rezultate, pri poliranju koristimo paste sa keramičkom zaštitom NANO tehnologije. Biramo samo najbolje proizvođače: 3M, Farecla i Menzerna.

Jednako uspešno vršimo i modifikaciju i reparaciju svetlosne grupe (ugradnja projektora,prstenova,xenon i led osvetljenja,dodavanje dnevnog svetla), poliramo farove i svetlosnu signalizaciju, čime vam osiguravamo atraktivnije i bezbednije učešće u saobraćaju. Poliramo i staklene i plastične farove vozila svih brendova i tako uklanjamo sve one ogrebotine od kamenčića koji ih grebu po putu i koje nije moguće izbeći i odstranjujemo oštećenja u vidu zamućenosti nastala uv zracima. Time se pored sigurnije vožnje postiže i lepši izgled vozila, što je važno gotovo svim ljubiteljima automobila.

Kako bismo postigli besprekoran izgled i čistoću unutrašnjosti vozila, pružamo i uslugu dubinskog pranja. Time otklanjamo sve vidljive, ali i one nevidljive nečistoće koje su se pojavile u vašem mezimcu. U čistom automobilu bez fleka i prašine vaša vožnja će biti prijatnija kako za vas same, tako i za one koji putuju sa vama. 

image

Ako želite da povratite nekadašnji izgled volana koji se vremenom pohabao od stalnog prelaženja ruku po njemu, nema potrebe da smišljate način kako sami da ga sredite. Mnogo je jednostavnije, brže i efikasnije da se obratite nama. Auto Corona vrši uslugu farbanja volana i time čini da on izgleda baš onako kako je izgledao kada je bio nov. A kada volan dobije nov izgled, zapravo će čitav enterijer vozila izgledati svežije i pedantnije.Vršimo i farbanje svih kožnih delova vašeg ljubimca u fabričkoj nijansi. Takođe vršimo prodaju i ugradnju audio sistema,multimedija,parking senzora,kamera za praćenje saobraćaja,rikverc kamera,kamera u retrovizorima,zamenu postojećeg osvetljenja,led osvetljenjem,gps sistema,blinkera... 

Auto Corona vam takođe pruža mogućnost da obnovite prekidače i unutrašnju plastiku. U zavisnosti od želje i potrebe, možemo između ostalog za vas izvršiti zamenu podizača prozora, rukohvata, prekidača svetala, lajsni i ostale plastike u automobilu.

Sve na jednom mestu za savršen izgled vašeg vozila!