image

Onama

Auto Corona

Auto Corona je pravo mesto za sve one koji žele da ulepšaju svoje vozilo. Mi činimo da zasija punim sjajem služeći se najsavremenijom opremom i naoružani dugogodišnjim iskustvom i ljubavlju prema ovom poslu.
Naša primarna delatnost jeste poliranje vozila. Jednako efikasno vršimo uslugu poliranja kako novih, tako i onih starijih vozila. 

image

Poliranje auta

Pri radu koristimo paste sa keramičkom zaštitom NANO tehnologije poznatih svetskih proizvođača kao što su 3M, Farecla i Menzerna. One nam omogućuju da odgovorimo i na najzahtevnije kriterijume kada je u pitanju poliranje. Ovim pastama ne samo da postižemo sjaj, već i obezbeđujemo da vaše vozilo bude zaštićeno od raznih spoljnih uticaja.

Poliranjem nećete samo postići lepši izgled vozila, već ćete mu i produžiti vek. Njime ćemo uspešno otkloniti ne samo ogrebotine, već i oštećenja nastala usled UV zračenja, zagađenja vazduha, sitne ogrebotine nanete četkama u perionicama, pa čak i ona oštećenja koja su posledica delovanja kiseline ptičjeg izmeta od kog se ni jedno vozilo ne da spasiti. Poliramo i farove i svetlosne signalizacije, što vašu vožnju čini bezbednijom i za vas i za druge učesnike u saobraćaju.

Pored poliranja nudimo i dubinsko pranje vozila kako bismo upotpunili proces sređivanja vašeg četvorotočkaša. Detaljno uklanjamo nečistoće najrazličitije prirode koje su nastale u vašem autu i time vam obezbeđujemo ne samo estetski lepšu unutrašnjost, već čistoću i miris koji će vas pratiti tokom vožnje i činiti je još prijatnijom.